In 05 Aprilie sarbatorim Pacea – Idealul comun al Familiei Umane

„Viaţa ne-a dăruit totul, noi ce îi dăruim vieţii?”

Dorim să inspirăm dăruirea şi recunoştinţa deoarece au o vibraţie înaltă, benefică vieţii.

Pe lângă aspectul că dăruirea şi recunoştinţa au o vibraţie înaltă, benefică vieţii, dorim să realizăm şi o conexiune puternică între oameni şi să contribuim vieţii împreună.

Dăruire

Dorim să inspirăm, să sprijinim, autocunoaşterea, autoeducarea şi dezvoltarea umană deoarece aceasta este foarte importantă vieţii, atât la nivel individual cât şi la nivel social.

Dorim să dăruim tot ce avem noi mai bun, înalta noastră cunoaştere, acolo unde este nevoia. Noi am identificat nevoia oamenilor: de a investi în viaţă. Şi aşteptăm cu recunoştinţă persoanele interesate să le dăruim din cunoaşterea noastră.

 

Recunoştinţă

Recunoştinţa o putem primi şi o putem dărui în mai multe moduri, funcţie de posibilităţi.

Activităţile noastre, având ca scop principal, investiţia în viaţă, dorim să realizăm activităţile fără taxe, astfel că acceptăm cu recunoştinţă sprijin financiar: sponsorizari, donaţii şi/sau parteneriate de la toţi cei care doresc să contribuie mai mult/astfel vieţii.

 

Precizăm că pentru sponsorizări din impozitul pe profit şi din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor, Asociaţia Conştiinţa Vieţii este înscrisă  din data de 24.06.2020 în Registrul entitatilor/unitatilor de cult al ANAF.

 

 

Şi îţi dorim ca toate binecuvăntările vieţii să fie în permanenţă cu tine.

 

Top