In 05 Aprilie sarbatorim Pacea – Idealul comun al Familiei Umane

Despre noi

„Viaţa din mine cunoaşte şi respectă viaţa din tine.”

Anima

……………………………………………………………………………………………………………………………..

În data de 11 august 2015, ajunşi pentru prima dată la Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, când mi-am reînnoit, din toată inima, marea mea dorinţă, aceea de a cunoaşte şi de a trăi bucuria vieţii cea mai înaltă, Înalta Conştiinţă m-a întrebat foarte clar: Crezi că ai putea să trăieşti o astfel de bucurie ştiind că doar tu o trăieşti iar restul oamenilor, nu? Foarte ruşinată de egoismul meu, am răspuns nu, binenţeles că nu, îmi doresc ca toţi oamenii să cunoască şi să trăiască bucuria celui mai înalt nivel al vieţii.

Astfel că mi-am reformulat marea mea dorinţă şi mi-am reînnoit-o,  din toată inima, în faţa Înaltei Conştiinţe care mi-a vorbit:

„Îmi doresc ca toţi oamenii să cunoască şi să trăiască bucuria celui mai înalt nivel al vieţii.” Iar de atunci este dorinţa mea zilnică.

Evident că în acea perioadă aveam doar o ideea sumară despre ce înseamă conştiinţa, dar după ce am început să extind tot mai mult cercetările în domeniul conştiinţei, cunoaşterea dobândită îmi rafina implicit înţelegerea şi îmi deschidea o perspectivă superioară asupra vieţii. Aceasta a condus atât la aprofundarea cercetărilor cât şi la demararea unor proiecte pentru ridicarea standardului de viaţă al oamenilor şi pentru progresul societăţii.

Din octombrie 2015, am demarat primul meu proiect Ziua Mondială a Conştiinţei: am realizat acest site, în august 2016 am înregistrat la OSIM Marca Eu Sunt Conştiinţă, apoi  am realizat Petiţia pentru declararea la nivel mondial a zilei de 11 AUGUST – ZI MONDIALĂ A CONŞTIINŢEI pe care la 01.Decembrie. 2016 de Ziua României am transmis-o Secretarului General ONU de la acea vreme. Petiţia a fost retransmisă noului Secretar General al ONU în data de 30.Ianuarie.2017 (împreună cu proiectul Restart Viaţa 2017), apoi şi altor instituţii.

O mare bucurie a început să se contureze de când am aflat că la data de 25. Iulie.2019, Adunarea Generală ONU a adoptat Rezoluţia A/RES/73/329 prin care a declarat data de 5 aprilie – Ziua Internaţională a Conştiinţei.

Rezoluţia ONU prin care a fost declarată data de 05 Aprilie Ziua Internaţională a Conştiinţei, se regăseşte aici:

A_RES_73_329-EN

Rezoluţia ONU privid Ziua Internaţională a Conştiinţei – traducere în limba română

 

Încet, dar sigur, proiectele Conştiinţei încep să prindă viaţă! Doar Înalta Conştiinţă ştie cu cât am contribuit sau cât am inspirat. Eu sper să aduc, cel puţin, informaţie vie pentru mai multă viaţă adevărată şi pentru o lume mai bună. Să fiu o prezenţă vie, regeneratoare, care uneşte în acestă lume din ce în ce tot mai fragmentată.

Pentru că, de fapt, toţi oamenii suntem fiinţe excepţionale, iar ce avem de făcut, pentru a realiza orice lucru, oricât de mărut pare, cu o înţelegere de ansamblu (nu doar din punctul nostru de vedere şi nu doar în parte), pentru a acţiona pentru cea mai înaltă realizare/soluţie, care cuprinde cel mai înalt bine pentru toţi, care acoperă necesităţile tuturor, care aduce plusvaloare, care contribuie vieţii, care onorează, ESTE să SCHIMBĂM conceptele şi legile umane care influenţează distructiv interacţiunile şi vieţile noastre, care creează stres, nelinişte, dezordine, haos, îmbătrânire şi moarte premature.

Înainte de a realiza această gândire, este necesar doar să ne cunoaştem foarte bine, să ne autoeducăm, să ne dezvoltăm ca fiinţe umane. Toţi oamenii suntem înzestraţi cu conştiinţă şi raţiune, iar rezultatele cele mai semnificative se obţin prin participarea fiecaruia la dezvoltarea sa personală, pentru că fiecare are o istorie personală de viaţă.

Doar atunci în lume va domni Bucuria, Armonia şi Pacea. Doar atunci suntem în unitate cu Viaţa.

Proiectele iniţiate pentru a sprijinii dezvoltarea naturală a oamenilor, sunt : Asociaţia Conştiinţa Vieţii, Casa Păcii – Birou de Mediere, Centrul pentru autocunoaştere, autoeducare şi dezvoltare umană „EU SUNT CONŞTIINŢA ŞI RAŢIUNE”

Astfel că îi aşteptăm la şedinţe individuale/ateliere/seminare/cursuri/mediere pe toţi cei interesaţi să contribuie mai mult la dezvoltarea lor personală/vieţii.

Deoarece această dezvoltare este foarte importantă atât la nivel individual cât şi la nivel social, deoarece contribuie vieţii, ne dorim să realizăm activităţile şi liber, fără taxe.

 

Din iubire şi din recunoştinţă pentru viaţă,

Titiana

 

„Eu sunt mai mult decât o simplă fiinţă. Eu sunt suflet. Eu sunt iubire. Eu sunt conştiinţă!” La fel eşti şi tu. La fel suntem toţi!

19.Iunie.2020

……………………………………………………………………………………………………………………………..

În permanenţă aveam impresia că lipseşte ceva din cunoaşterea mea, din viaţa mea, că nu am o imagine clară şi completă despre viaţă şi despre ce am de făcut cu viaţa mea. Astfel că în urmă cu peste zece ani am început serios documentările, cam sfios şi nesigur la început pentru că nu ştiam ce să caut, pentru că nu am găsit în exterior îndrumarea necesară. Mă ghida ceva din interior, dar doar într-un final, după multe indicii, am început să îi acord atenţie. Era Conştiinţa mea care căuta, prin raţiunea mea, o cale de comunicare, să răspundă nenumăratelor mele întrebări despre viaţă.

Conştienţa vedea, şi simţea prin mine, ce se întâmpla în jurul meu şi încerca să mi se reveleze. Mă atenţiona că ştiu mai mult decât ştiu că ştiu.

Apoi am început o permanentă călătorie spre cunoaştere. Spre adevărata cunoaştere.

Spre autocunoaştere, autoeducare, elevare.

 

Din recunoştinţă pentru conştiinţă doresc să îmi aduc contribuţia pentru o viaţă şi un viitor mai bune pentru noi toţi, pentru copiii noştri şi pentru copiii lor.

Pentru ca oamenii să investească cu precădere în cunoaştere pentru viaţă, să îşi preţuiască vieţile, să preţuiască tot ce înseamnă viaţa şi să realizeze o conştiinţă a vieţii,  prima etapă a dezvoltării fiinţei umane, să se formeze ca om pornind de la un nivel mai înalt de valori. Pentru că suntem fiinţe extraordinare.

 

…………………………………………………………………………………………….

Mai mult Suflet decât Ego, mai mult Dăruire decât Lăcomie, mai mult Viaţă, Iubire şi Bucurie. Am căutat dintotdeauna să cunosc adevărul vieţii, iubirea adevărată şi bucuria cea mai înaltă. Mai mult sau mai puţin conştient într-un final, după mulţi ani de căutări,  am aflat şi altceva, infinit mai valoros decât tot ce am învăţat şi ce am văzut în jurul meu.

Am aflat, că adevărul vieţii este cunoaşterea, cu precădere, esenţei noastre divine, a sursei existenţei/vieţilor noastre, a principiului vieţii, conştiinţa şi atributele ei, că de la un nivel mai înalt de cunoaştere, de înţelegere şi exprimare mai rafinată/profundă, de înnobilare, conştiinţa se exprimă mult mai mult prin noi, ne reconecteză cu spiritul vieţii şi ne susţine evoluţia/viaţa.

Am aflat că, iubirea adevărată este o stare elevată a conştiinţei, o conştienţă înalt rafinată, că atingem starea de iubire adevărată  atunci când reuşim, în tot ceea ce facem, să depăşim interesul personal, sau altfel spus subiectivismul, când reuşim să cuprindem toate lucrurile cu o înţelegere de ansamblu (nu doar din punctul nostru de vedere şi nu doar în parte) şi când acţionăm pentru cea mai înaltă realizare/soluţie, care cuprinde cel mai înalt bine, care acoperă cea mai mare necesitate, care aduce plusvaloare, care contribuie vieţii, care onorează.

Am aflat, că atingem bucuria cea mai înaltă, atunci când, susţinuţi de atributele iubirii adevărate, ne dizolvăm conflictele interioare, când atingem armonia interioară, când suntem congruenţi, când trăim în armonie cu semenii nostri şi cu mediul de viaţă, când investim în viaţă, când inima şi mintea, când conştiinţa şi raţiunea se unesc şi creează viaţă.

Am aflat că atunci când ne eliberăm de tot, ce am moştenit genetic şi ce am preluat din mediul de viaţă, ce nu rezonează cu spiritul vieţii din noi, suntem fiinţa autentică/originară şi începem să cunoaştem şi să ne activăm potenţialul personal şi să atingem starea de pace interioară şi de unitate cu tot ce înseamnă viaţa.

 

Am aflat că,  deşi aveam sufletul deschis, nici nu ştiam cu adevărat ce este iubirea şi nici dimensiunea şi stadiile ei.  Şi că, în consecinţă, fără această cunoaştere şi înţelegere, fără această conştiinţă, conştienţă şi conştientizare nici nu aveam cum să trăiesc adevărul vieţii, iubirea adevărată şi bucuria celui mai înal nivel al vieţii. Am aflat ce căutam de fapt: vibraţia înaltă a sufletului meu de la care să îmi continui creşterea, să integrez şi să experimentez tot ce înseamnă viaţa adevărată, să evoluez.

Am aflat că a trăi la o vibraţie mai joasă, respectiv dacă vibraţia nu este în creştere, procesele vieţii încep să degenereze iar regenerarea se realizează tot mai slab, înspre deloc.

Am aflat că vibraţia înaltă a vieţii nu se obţine prin acumularea de lucruri materiale, ci prin elevarea conştiinţei şi prin integrarea tuturor atributelor ei.

Am învăţat ce să nu fac, cum să nu fiu şi ce nu mă reprezintă. Am învăţat că este necesar să investesc cu precădere în viaţă, să îmi asigur autonomia, să nu împovărez/infectez vieţile altora, ci să contribui cu această cunoaştere despre viaţă.

 

Din recunoştinţă pentru conştiinţă doresc să îmi aduc contribuţia pentru o viaţă şi un viitor mai bune pentru noi toţi, pentru copiii noştri şi pentru copiii lor.

Pentru ca oamenii să investească cu precădere în viaţă, să îşi preţuiască vieţile, să preţuiască tot ce înseamnă viaţa şi să realizeze Conştiinţa Vieţii, prima etapă a dezvoltării fiinţei umane.

 

Titiana Krausz

Fiinţă Umană

Mediator Autorizat

Consilier pentru Dezvoltare Personală şi Spirituală

Formator (Trainer)

Fondator Conştiinţa Vieţii

 

 

Notă: Acest concept este realizat prin cunoaştere directă.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Asociaţia Conştiinţa Vieţii

 

Asociaţia Conştiinţa Vieţii realizează studii şi activităţi de cercetare în domeniul conştiinţei în scopul susţinerii drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale oamenilor şi a valorilor vieţii.

Tema: Conştiinţa Vieţii

Perioada: 01.04.2019 – 31.03.2021

 

Conducerea

 

 

Top